Suncokretov med

Suncokretov med

590.00 рсд990.00 рсд

Sve ove koristi čine suncokretov med ne samo delikatesom za nepce, već i moćnim saveznikom za očuvanje zdravlja i vitalnosti. Dodavanje ovog meda u ishranu može biti jednostavan, ali značajan korak ka boljem osećaju i boljem funkcionisanju tela i uma.

Šifra proizvoda: PŠ - 006 Kategorija: Oznaka: Product ID: 1432

Opis

Suncokretov med, blago koje sunce daruje poljima žutih suncokreta, donosi sa sobom osvežavajući ukus i bogatstvo hranljivih sastojaka. Ova zlatna tečnost, skladna kombinacija sunčeve svetlosti i marljivosti pčela, predstavlja dragoceni dar prirode sa mnogim blagodetima za naše zdravlje.

Karakteristike suncokretovog meda su ukristalisana tekstura, izrazito žuta boja, voćkast ukus i aroma. Zbog izrazito velikog sadržaja polena u sebi, ova monoflorna vrsta meda odlikuje se veoma brzom kristalizacijom koja je razlog zbog kog je ovaj med manje cenjen od drugih vrsta.

Uprkos predrasudama suncokretov med je ne samo neodoljivo ukusan dodatak ishrani, već i blagoslov za naše zdravlje. Njegova jedinstvena kombinacija hranljivih sastojaka i izrazito visok udeo polenovog praha u odnosu na sve ostale vrste meda, čini ga nezamenjivim saveznikom u očuvanju vitalnosti i dobrobiti.

Sadrži obilje minerala, enzima i vitamina. Povoljno deluje kod prehlade i gripa, plućnih i bubrežnih oboljenja, a naročito kod bolesti srca i krvnih sudova. Povoljno deluje na želudac i digestivni sistem. Zbog visoke koncentracije cvetnog praha preporučuje se kod problema sa prostatom.

Dodatne informacije

Težina

,