Bronhi med

Bronhi med

840.00 рсд1,390.00 рсд

Ovo je potpuno prirodan proizvod bez veštačkih dodataka, aditiva i konzervanasa. Preporučuje se preventivno korišćenje u jesenjem i zimskom periodu.

Šifra proizvoda: PŠ - 007 Kategorija: Oznaka: Product ID: 1435

Opis

Bronhi med je mešavina meda i 10 vrsta odabranog lekovitog bilja, koja je prvenstveno namenjena za decu.

Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove prirodne mešavine na bazi meda je u narodnoj medicini poznato kao veoma delotvorno u lečenju i prevenciji respiratornih tegoba. Ovo odabrano lekovito bilje u sebi sadrži asparagin, inulin, pektine, sluzi, fenolne kiseline, organske kiseline, flavonoide, triterpene, seskviterpenske laktone, stigmasterol, seskviterpen tusilagon, poliacetilen, kalcijum oksalat, skrob, etarska ulja i tanine.

Aktivni sastojci lekovitog bilja u kombinaciji sa medom pomažu kod nadražajnog kašlja, olakšavaju iskašljavanje, pomažu oblaganju sluzokože disajnih organa, imaju antiseptično dejstvo kod upala disajnih organa, takođe razređuju nagomilani sekret u bronhijama i olakšavaju njegovo izbacivanje.

Korisiti se kod:
– Bronitisa
– Astme
– Prehlada
– Upala grla
– Kašalj
– Promuklost
– Upala krajnika
– Pusački kašalj

Za razliku od starog, provereno dobrog meda sa omanom koji je blago gorko-ljutkastog ukusa, bronhi med je izuzetnog ukusa koji odiše svežinom i pravo je zadovoljstvo osetiti mešavinu svih aroma koje sadrži u sebi. Ovo je naročito važno prilikom konzumiranja meda kod dece koja su po pitanju ishrane izbirljiva.

Dodatne informacije

Težina

,