Polen

Polen

2,000.00 рсд

Polen nije samo običan prah – to je čudesna mešavina hranljivih sastojaka koja podržava vaše zdravlje iznutra. Neka polen postane vaš svakodnevni saveznik za zdravlje i vitalnost, pružajući vam prirodnu podršku koja dolazi direktno iz srca prirode.

Polenov prah ne smeju korisititi osobe koje su alergične na polen.

Šifra proizvoda: PŠ - 012 Kategorija: Oznaka: Product ID: 1439

Opis

Polen, dragoceni prah koji pčele sakupljaju sa raznih cvetova, predstavlja jedan od najdragocenijih prirodnih darova za zdravlje. Ovaj mali, ali moćan sastojak, bogat je hranljivim materijama i esencijalnim nutrijentima koji pružaju brojne koristi za zdravlje i blagostanje. Evo kako polen deluje kao čarobna formula za vaše zdravlje:

  1. Superhrana iz prirode: Polen je bogat izvor vitamina, minerala, proteina, aminokiselina, enzima i antioksidanasa. Ova raznolika mešavina hranljivih sastojaka čini ga pravom superhranom koja podržava sve aspekte vašeg zdravlja.
  2. Poboljšanje imunološkog sistema: Antioksidansi prisutni u polenu pomažu u jačanju imunološkog sistema, čineći ga otpornijim na infekcije i bolesti. Redovno konzumiranje polena može doprineti boljoj otpornosti organizma i bržem oporavku.
  3. Energetska podrška: Polen je bogat ugljenim hidratima i proteinima koji pružaju dugotrajnu energiju i vitalnost. Ova prirodna energija pomaže u održavanju visokog nivoa energije tokom dana, bez naglih skokova i padova.
  4. Poboljšana probava: Enzimi prisutni u polenu mogu pomoći u poboljšanju varenja hrane i apsorpciji hranljivih sastojaka. Ovo može doprineti boljoj probavi, smanjenju nadutosti i gasova, te opštoj funkciji digestivnog sistema.
  5. Očuvanje zdravlja srca: Redovna konzumacija polena može pomoći u održavanju zdravlja srca i krvnih sudova. Antioksidansi u polenu štite srce od oksidativnog stresa i smanjuju rizik od srčanih oboljenja.
  6. Podrška zdravlju kože: Polen je poznat po svojim antiinflamatornim i antioksidativnim svojstvima koja pomažu u očuvanju zdravlja kože. Redovno konzumiranje polena može doprineti smanjenju upala, akni i drugih kožnih problema.
  7. Hormonalna ravnoteža: Polen može pomoći u održavanju hormonalne ravnoteže u organizmu, što je ključno za opšte zdravlje i dobrobit. On sadrži fitohormone koji podržavaju normalno funkcionisanje endokrinog sistema.

Može se koristiti na više načina, potapanjem u čaj, mleko ili jogurt, ili pomešan sa medom. U našoj ponudi možete pronaći i Imuno med koji predstavlja već spremnu mešavinu meda, polena i propolisa.